website templates

Masters of dirt Total Freestyle - Zagreb, 2019

Druga polovica 2019. svakako će mi ostati u sjećanju, ostvareno je puno želja. Želja o kojima se maštalo i sanjalo, godinama, pa čak i desetljećima. Ostvarivanje nekih davno zacrtanih želja počelo je krajem lipnja, utrka Formule 1 u Austriji, definitivno spektakl za pamćenje. Odmah po povratku iz Austrije, počela je turneja od 3000 km po Njemačkoj, također ispunjeno predivnim trenucima i doživljajima.
Nakon toga je uslijedilo malo pauze, pa sam se početkom studenog zaletio sa ekipom u Milano na EICMA moto sajam, da vidimo kakve nam se novosti kažu za predstojeću moto sezonu.

Za sam kraj godine još je bilo preostalo za pogledati nastup „Masters of Dirt Total Freestyle“. Isti je održan posljednje subote u 2019. godini u Areni Zagreb. Spektakl samo za poželjeti za kraj godine, skokovi, okretanje, prevrtanje, sa motorima, quadovima, biciklima, pa čak i motornim sanjkama. Sve te ludosti bile su popraćene nastupima „Fuel Girls“ plesačica i DJ-a Masakena Tko je tu sposobniji (da ne kažem luđi) od koga, teško je reći. U nastavku možete pogledati nekoliko video klipova od nastupa: „Masters of Dirt Total Freestyle“, Arena Zagreb 2019. Uživajte… i ne pokušavajte to doma.

Da ostanete u toku sa auto-moto novostima, molim Vas da ispunite SUBSCRIBE formu na dnu stranice, hvala.

Mobirise

FOLLOW US!

SHARE THIS PAGE!

SUBSCRIBE FORM

Subscribe to our Newsletter

© Copyright 2019 www.auto-moto-tour.com - All Rights Reserved