how to create a website for free

Pomognimo najmanjima, koji si ne mogu pomoći sami
slike: arhiva, Kevin Carter

Poštovani, zahvaljujem Vam na interesu što se kliknuli na DONACIJE. To već pokazuje da imate volje pomoći. Da ukratko objasnim ideju. Otvoren je račun na „GoGetFunding“ u svrhu sakupljanja donacija za novorođenčad sa zdravstvenim problemima.
Nekoliko puta sam čuo životnu situaciju, da je trudnoća prošla OK, nastali su problemi kod poroda i dijete ima ogromnih zdravstvenih problema zbog komplikacija pri porodu, ljudske greške ili je jednostavno rođeno sa manom… Često se desi da se sustav tada pokušava izmaknuti, zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove ili jednostavno za njih nema novaca, i roditelji ostaju sami sa djetetom i prepušteni su da sami plaćaju liječenje u inozemstvu. Nekako mi je oduvijek bila odbojna situacija da se nikad nema za djecu i to najmanju djecu, koja jednostavno ne mogu biti kriva za to što su se našla u toj situaciji. Ta djeca su tek rođena, nisu ni imala priliku da nešto skrive. Jednostavno mi je nezamislivo da se nema za djecu. Ima se za ceste, mostove, dvorane, fontane, spomenike, da se razumijemo sve to mi trebamo, nemam ništa protiv toga, ali ne smije biti problem liječenje djece.
S toga sam odlučio pokrenuti ovaj program DONACIJA gdje bi se sakupljena sredstva davala direktno određenom djetetu. Bez uplitanja bilo kakvih udruga, skupina, posrednika, vijeća, komisija i bilo koga drugog tko bi mogao okaljati svrhu našeg zajedničkog truda. O svakom slučaju bi bili izvješteni kome smo pomogli i sa koliko novaca.
Nadam se da se svatko od nas može par puta na godinu odreći par kuna i donirati za naše najmanje anđele. Sjetite se samo svoje djece dok su bili onako mali, mali, dok ste ih ljubili 1000 puta na dan i veselili se njihovom gugutanju i osmjehu. Nekim roditeljima je to veselje oduzeto, pomognite im da i oni osjećaju tu radost.

SVIMA UNAPRIJED VELIKO HVALA.

Molim te klikni na: DONIRAJ

Ako niste u mogućnosti donirati, djelite ovaj link (klikni SHARE na dnu stranice) na svojim društvenim mrežama, možda ima netko tko može.

Mobirise
Mobirise
BUDI ČOVJEK, NEMOJ BITI STRVINAR!

FOLLOW US!

SHARE THIS PAGE!

SUBSCRIBE FORM

Subscribe to our Newsletter

© Copyright 2019 www.auto-moto-tour.com - All Rights Reserved